Den, du ved nok (1984)
Opskrift:
500 g. sukker
4 æg
3,75 dl. sødmælk
450 g. hvedemel
4 tsk. vanillesukker
3 spsk. kakao
4 tsk. bagepulver
300 g. smør
Glasur:
200 g. smør
7 spsk. færdiglavet kaffe
2,5 spsk. kakao
3 tsk. vanillesukker
100 g. kokosmel
375 g. flormelis
|
Pisk sukker og æg til en godt. Mel, vanille, kakao og bagepulver blandes godt sammen, og hældes i dejen skiftevis med mælken. Til sidst røres det smeltede, og delvis afkølede smør i.
Bages i en (ca.28 x 41 cm) bradepande med bagepapir i, ved 190 grader C. alm. ovn i ca. 20-25 minutter. på nederste rille i ovnen.
I mens laves glasuren. Alle ingredienserne kommes i en gryde og varmes igennem under omrøring. Tages af blusset og køler af i gryden.
Når kagen er afkølet - behøver ikke blive kold - smøres kakaoglasuren på hele overfladen.
Bages i en (ca.28 x 41 cm) bradepande med bagepapir i, ved 190 grader C. alm. ovn i ca. 20-25 minutter. på nederste rille i ovnen.
I mens laves glasuren. Alle ingredienserne kommes i en gryde og varmes igennem under omrøring. Tages af blusset og køler af i gryden.
Når kagen er afkølet - behøver ikke blive kold - smøres kakaoglasuren på hele overfladen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar